Over ons

Maak kennis met het team van The E-Commerce Company. Een divers team met verschillende expertises, specialiteiten en niveaus. Alles in huis om jouw onderneming naar de volgende stap te brengen!

Wesley van Gogh

Wesley is onze front-end developer en staat klaar om jouw website of webshop helemaal naar wens voor je klaar te zetten! Of je nou voor een simpele onepager gaat of juist een interactieve website met alles erop en eraan. Wesley doet het allemaal!

Stefan Wijbers

Stefan zorgt ervoor dat jouw vragen altijd beantwoord worden en dat je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je afgenomen online dienst. Binnen het team zorgt hij ervoor dat alles gestroomlijnd en in de juiste banen geleid wordt! 

Hind Ayachi

Hind helpt jou bij het online bereiken van je doelgroep! Van content op je website tot je social media en Google advertenties, zij weet precies wat je nodig hebt en hoe je hier invulling aan geeft. 

Roy Hermens

Alle technische kanten van je website of webshop worden door onze back-end developer Roy ingesteld. Geen vraag is te moeilijk en voor elk technisch probleem heeft hij de oplossing. Onmisbaar bij het maken van je website of webshop dus! 

Linda Balk

Met 20 jaar in het online vak weet Linda écht alles van online marketing. De enige echte Google guru bij The E-Commerce Company zorgt ervoor dat jouw website helemaal SEO-proof is, dat je SEA-campagnes optimaal presteren en dat je altijd op de hoogte bent van je online marketing activiteiten en uitkomsten!

 

Thijs van Otterdijk

Het creatieve brein binnen The E-Commerce Company! Ook hij staat klaar om de front-end van je website of webshop helemaal in stijl vorm te geven. Van klein design tot volledige huisstijl, Thijs weet aan alles een creatieve draai te geven!

Remco van Grinsven

Naast het bouwen van je website of webshop zorgt Remco er ook voor dat je al je plug-ins up-to-date zijn, dat je website of webshop goed wordt onderhouden en dat technische oplossingen altijd direct worden doorgevoerd!

 

Renee van Delst

Met een team heb je natuurlijk ook iemand die zorgt dat het met iedereen goed gaat! Daar hebben we Renee voor. Zij zorgt dat alle onze personeels- en HR-zaken geregeld zijn. En daar zijn we bij The E-Commerce Company heel blij mee!

Algemene Voorwaarden