Over ons

Maak kennis met het team van The E-Commerce Company. Een divers team met verschillende expertises, specialiteiten en niveaus. Alles in huis om jouw onderneming naar de volgende stap te brengen!

Hind Ayachi

Hind helpt jou bij het online bereiken van je doelgroep! Van content op je website tot je social media en Google advertenties, zij weet precies wat je nodig hebt en hoe je hier invulling aan geeft. 

Linda Balk

Met 20 jaar in het online vak weet Linda écht alles van online marketing. De enige echte Google guru bij The E-Commerce Company zorgt ervoor dat jouw website helemaal SEO-proof is, dat je SEA-campagnes optimaal presteren en dat je altijd op de hoogte bent van je online marketing activiteiten en uitkomsten!

 

Thijs van Otterdijk

Het creatieve brein binnen The E-Commerce Company! Ook hij staat klaar om de front-end van je website of webshop helemaal in stijl vorm te geven. Van klein design tot volledige huisstijl, Thijs weet aan alles een creatieve draai te geven!

Renee van Delst

Met een team heb je natuurlijk ook iemand die zorgt dat het met iedereen goed gaat! Daar hebben we Renee voor. Zij zorgt dat alle onze personeels- en HR-zaken geregeld zijn. En daar zijn we bij The E-Commerce Company heel blij mee!

Algemene Voorwaarden