Webshops

Webshop laten maken

Je producten bij je klanten krijgen, ook als ze niet in je winkel komen? Dat kan natuurlijk met een webshop! Bij The E-commerce Company krijg je je webshop snel, flexibel en laagdrempelig. Want bij ons betaal je geen hoge investeringen, maar wordt je webshop wel snel opgeleverd!

Je webshop wordt door ons opgemaakt in jouw huisstijl. Met aantrekkelijke content en product omschrijvingen zorgen we ervoor dat je jouw doelgroep bereikt, overtuigt en inspireert. En omdat we niet alleen alles weten van websites en webshops, maar ook van online marketing zorgen we er niet alleen voor dat we een professionele webshop voor je live zetten, maar ook dat deze goed gevonden wordt door jouw doelgroep!

Jij roept, wij draaien

We snappen dat jouw webshop altijd up-to-date moet blijven, dat je gebruikmaakt van aanbiedingen en dat je wilt inspelen op actualiteiten. Dankzij onze snelle helpdesk zijn we in staat om jouw vragen en aanpassingen altijd direct op te pakken en zorgen we voor een korte doorlooptijd. Geen lange wachttijden dus!

Niet alleen webshops

Omdat we alle expertises onder 1 dak hebben, zijn onze lijntjes kort en werken we flexibel en snel. Zo loop jij niet tegen lange wachttijden aan wanneer je een vraag of aanpassing hebt. Dus als je naast je webshop ook online marketing, een logo of een andere online dienst nodig hebt, dan helpen wij jou verder! Je bekijkt al onze diensten hier.

Heb je een dienst nodig die niet in 1 van onze pakketten zit? Geen zorgen! Grote kans dat we jou dan toch kunnen helpen. Neem contact op voor informatie en een offerte op maat. 

Algemene Voorwaarden