Websites

Website laten maken

Als ondernemer kun je tegenwoordig niet zonder website. Maar bij The E-commerce Company snappen we dat een hoge investering voor een kleine onderneming vaak een te grote stap is. Daarom maken wij het gemakkelijk voor je!

Hoge kwaliteit, zonder hoge investering! Hoe? Door je website maandelijks af te betalen en niet in 1 keer. Wij zorgen voor een snelle oplevering zodat jij niet maanden op je website hoeft te wachten, maar we bieden jou als ondernemer wel de kans om je website af te betalen door middel van een maandelijks bedrag. En bij ons laat je al een website maken vanaf € 150,- per maand! 

Helemaal naar wens, want je kiest bij ons uit verschillende modules voor je website!

Alles onder 1 dak

Omdat we bij The E-commerce Company allerlei diensten onder 1 dak hebben, werken we flexibel en snel. Heb je SEO-teksten nodig om je website te vullen, wil je een afbeelding wijzigen of een koppeling of plug-in toevoegen, dan kan dat allemaal. Snel en efficiënt! Onze helpdesk staat klaar om je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw aanpassingen direct worden opgepakt. En als jij ervoor kiest om ook zelf je website te beheren, dan zorgen wij voor toegang en uitleg. Zo kun je gemakkelijk en snel kleine wijzigingen op je website doorvoeren zonder tussenkomst van ons team.

Meer nodig?

Heb je meer nodig? Een webshop naast je website of wil je advies over je online marketing, huisstijl of design, dan weten onze experts precies wat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je website altijd volledig geoptimaliseerd wordt en dat jouw professionele onderneming alleen de beste kwaliteit krijgt.
Algemene Voorwaarden