Online marketing

Online marketing

Zorgen dat jouw doelgroep je website of webshop ook echt weet te vinden? Onze online marketing diensten helpen je hierbij! Niet alleen helpen we je met SEO, SEA en social media marketing je aanwezigheid online te vergroten. We helpen je ook bij het juist inrichten van zaken als Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en nog veel meer! Want je wilt natuurlijk wel precies in kaart hebben wat jouw marketing efforts opleveren. Ons motto: meten is weten!  

Search Engine Optimization

Om jouw online marketing goed aan te pakken beginnen we bij de basis. Bij het maken van je website of webshop zorgen we dat deze SEO-geoptimaliseerd is! Op basis van een zoekwoordenonderzoek bepalen we welke zoekwoorden en termen relevant zijn voor je website. Deze woorden en termen laten we in aantrekkelijke content terugkomen op je website.

Search Engine Advertising

Wil je je resultaten sneller behalen? Dan helpen we je met Search Engine Advertising. Ook hier komen de relevante zoekwoorden en termen uit het zoekwoordenonderzoek terug, maar deze keer in een betaalde campagneopzet die wij voor je live zetten in een Google Ads account. Ook dit maken we voor je aan!

Social media marketing

Naast de zoekmachines is social media ook een steeds belangrijker onderdeel van je online aanwezigheid. Ben je nog niet actief? Geen zorgen! Wij richten je accounts helemaal naar wens in en helpen je bij het maken van je content, zowel tekstueel als visueel. En zoals eerder aangegeven: meten is weten! Wij zorgen voor voortdurende monitoring van je marketing efforts en brengen je maandelijks op de hoogte in een rapportage. Zo sturen we altijd bij en weet jij altijd wat je investering oplevert. En het mooiste: ook je marketing betaal je maandelijks af! Geen hoge investeringen voor we voor je aan de slag gaan.
Algemene Voorwaarden