Combi-Tech

Een nieuwe website van deze tijd!

Over Combi-Tech

Combi-Tech is een jong bedrijf in Uden, opgericht in 2008. Hun specialisme ligt in de toelevering van plaatwerk, zowel halffabricaten als complete producten voor diverse industrietakken. Zij leveren inmiddels in Nederland, Duitsland en België. 

Begonnen vanuit een zolderkamer en nu uitgegroeid tot een bedrijfspand met 12 medewerkers en 3 lasersnijmachines waar prijs, kwaliteit, levertijd en flexibiliteit hoog in het vaandel staan bij dit mooie Brabantse bedrijf!

 

Case:

Combi-Tech

Onze oplossing voor Combi-Tech

 Combi-Tech kwam bij ons aan met een verouderde website waarop zelfs Flash nog werd gebruikt. Ons doel: een website die bij deze tijd hoort en past in hun bedrijf en huisstijl. En dat hebben we mooi voor elkaar gekregen!


De website van Combi-Tech is de eerste website waarvoor we in 2017 een WordPress-thema hebben opgeleverd, op basis van flexibiliteit. Het thema is gemakkelijk en flexibel aan te passen. Dit vormt een goede basis voor volgende websites en de ontwikkelkosten worden hiermee teruggebracht. Hierdoor kan een website in hetzelfde thema een stuk goedkoper gebouwd worden. 


Daarnaast hebben we het bestaande logo omgezet naar een Vector-file. Een logo in Vector is essentieel voor een bedrijf, omdat dit bestand nodig is voor verschillende zaken zoals het maken van drukwerk of het overdragen van het logo aan een andere ontwerper. Een ander voordeel hiervan: altijd een haarscherp logo!


De website van Combi-Tech bekijk je hier. 

Wil je ook dat jouw website hier tussen komt te staan? Neem dan contact met ons op. 

Algemene Voorwaarden