SEO webdesign methodiek

SEO webdesign

De bewezen SEO Webdesign aanpak van E-Commerce Company betekent Zoekmachine Vriendelijk Webdesign, inclusief Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Zoekmachine Optimalisatie is het continu afstemmen van functionele, technische en tekstuele aspecten van webwinkels en websites op richtlijnen van zoekmachines als Google en Bing. Met onze SEO Webdesign aanpak werken wij dagelijks aan ons trackrecord van 100+ webwinkel- en website projecten, met een aantoonbare groei in bezoekers tot 100 % en meer per klantproject.

SEO webdesign methodiek

Dit betekent dat vanaf de eerste dag van het webdesign of redesign project het ontwerp optimaal is afgestemd met zoekmachine vindbaarheid en maximaal gebruiksgemak. Na oplevering kunt u de prestaties van uw nieuwe webwinkel of website continu met ons evalueren met bijvoorbeeld Google Analytics, waarbij we de inhoud en design van uw website afwegen tegen het daadwerkelijke bezoeker- en klikgedrag van uw website bezoekers

  • list-img Vindbaarheid
  • list-img Usability
  • list-img Conversie
  • list-img Analytics

De SEO Webdesign Methodiek ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert websites en webwinkels volgens onze heilige principes:Dit betekent dat vanaf de eerste dag van het webdesign of redesign project het ontwerp optimaal is afgestemd met zoekmachine vindbaarheid en maximaal gebruiksgemak. Na oplevering kunt u de prestaties van uw nieuwe webwinkel of website continu met ons evalueren met bijvoorbeeld Google Analytics, waarbij we de inhoud en design van uw website afwegen tegen het daadwerkelijke bezoeker- en klikgedrag van uw website bezoekers.

SEO webdesign Magento, WordPress

U wilt graag zelfstandig de inhoud van uw website of webwinkel zelf beheren. Hier heeft u een professioneel Content Management Systeem (CMS) voor nodig. Ontwerp en realisatie van uw nieuwe Content Management Systeem dient volledig in lijn te zijn met de richtlijnen van de zoekmachines voor een optimale vindbaarheid. E-Commerce Company ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt websites en webwinkels met de populaire open source Content Management Systemen Magento en WordPress.