Vindbaarheid

SEO Specialist, 200+ projecten

Als bewezen SEO Specialist sinds 2007 helpen wij je om in zeer korte tijd je webshop en website vindbaar te maken. Alle technische en tekstuele onderdelen van je website moeten populaire en relevante zoekwoorden bevatten, die op basis van een Zoekwoorden Onderzoek worden ingericht.

Het uitgebreide SEO Training Programma van E-Commerce Company geeft je in zeer korte tijd veel inzicht en direct toepasbare methodes en technieken om meer Bezoekers naar je websites en webwinkels te gaan realiseren. Inclusief hoe je het beste met Google tools als bijvoorbeeld Google Search Console (Webmaster Tools) kunt omgaan.

SEO Microdata, Schema.org en Magento

Schema.org is een uniek samenwerkingsverband tussen de Zoekmachines Google, Bing, Yahoo en Yandex om schema’s voor gestructureerde data op te stellen en te onderhouden op het internet. Dit betekent dat zoekmachines als Google de HTML en teksten van je Magento webshop beter interpreteren als SEO Microdata op de juiste manier is toegepast.

E-Commerce Company past de Schema.org methodes toe volgens de formele SEO richtlijnen van Google. Schema.org wordt door ons toegepast om de zoekmachines direct indexeerbare en waardevolle informatie te geven. Bij een consistente toepassing van SEO Microdata volgens Schema.org krijgt jouw Magento webshop voorrang in de zoekresultaten

SEO Copywriting en SEO URL Directory

Binnen het verwerken van de zoekwoorden passen wij automatisch de twee belangrijke Tekst en Techniek componenten van Zoekmachine Optimalisatie toe, namelijk SEO Copywriting (SEO Tekst) en SEO URL Directory (SEO Techniek). Alsmede specifieke coderingstechnieken.

Met SEO Copywriting bedenken, schrijven en redigeren wij Zoekmachine Vriendelijke teksten en zoekwoorden. Onze SEO URL Directory aanpak bestaat uit een logische, hiërarchische opbouw van relevante, populaire zoekwoorden per specifieke webpagina binnen de totale URL structuur.