Training

Magento en online marketing training

Het Magento 2- en Online Marketing Training Programma van E-Commerce Company geeft je organisatie snel inzicht in de boeiende en dynamische materie van Magento en zoekmachines als Google, door bewezen Experts.

Je leert Magento en Google beter kennen in zeer korte tijd, waar je anders maanden of jaren over zou doen. De Magento en SEO Trainingen kunnen ook samen met jou als Maatwerk Training worden georganiseerd, afgestemd op je specifieke kennis niveau en behoefte.

magento leren logo

Magento 2 training programma

Het Magento 2 Training programma van E-Commerce Company is voortgekomen uit onze dagelijkse Magento werkzaamheden voor onze klanten op het gebied van Magento Design en Development projecten.

E-Commerce Company biedt je een Magento Gebruikers Cursus, Magento Development Training (1.9 en 2.0) en Magento Maatwerk Training. Onze moderne Trainingslocaties bevinden zich in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn, Den Bosch en Eindhoven.

SEO training programma

Iedere Magento en SEO Training staat of valt met de bewezen expertise van de Trainer. Trainers die niet alleen de hele dag trainingen geven, maar jarenlang in de dagelijkse Magento en SEO praktijk alle facetten van alle Magento en SEO processen managen en voor de Klant oplossen.

E-Commerce Company biedt je een SEO Basis Cursus, SEO Professional Training, Cursus SEO Schrijven en Google Webmaster Tools Training.

Met ons Magento en SEO Training Programma laten wij je website en (Magento) webshop versneld groeien in aantallen Bezoekers, Omzet, Conversie en Klanten. Bel ons op 0413 395 460 voor meer informatie.

Opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers en werkgevers.