Magento

Magento 1.9 en 2 specialist

E-Commerce Company is full service Magento Specialist voor Design, Development, Realisatie en Onderhoud van complete Magento Webshops, conform de meest strikte en recente richtlijnen voor Vindbaarheid, die integraal in het Design- en Development proces wordt toegepast.

Als bewezen Magento 1.9 en 2.x Specialist migreren wij je bestaande Magento 1.9 webshop naar Magento 2.x, inclusief functionaliteit en koppelingen van je bestaande Magento webshop.

magento logo

Magento zoek en boek Technologie

De standaard interne zoekfunctie van Magento voldoet meestal niet meer als u 100+ producten snel vindbaar wilt hebben voor uw online bezoekers en continu nieuwe producten toe wilt voegen. Onze Interne Zoekmachine voor Magento, Zoek en Boek voor Magento, biedt niet alleen de beste en meest relevante resultaten voor interne Zoekopdrachten van uw Bezoekers, maar uw Bezoekers kunnen ook in 30 seconden Bestellen en Betalen in één Zoekmachine pagina. Waarmee uw Magento webshops haar Bezoekers een ongekend snelle klant- en bestel ervaring kunnen bieden.

Magento multistore specialist

E-Commerce Company is bewezen Magento Technology specialist voor het Magento Multistore Platform en het analyseren en koppelen van nieuwe Magento webshop functies of een Magento Upgrade Service naar Magento 1.9 of 2.0. Overweegt u uw bestaande webshop naar Magento te willen migreren, dan hebben wij hier meerdere referentie projecten voor beschikbaar. Bel ons voor uw directe Magento projectsupport op ons telefoonnummer 0413 395 460