WordPress website laten maken

WordPress website

WordPress is een Open Source Content Management Systeem (CMS). Software waarmee u eenvoudig en zelfstandig teksten en foto’s van uw eigen website kan beheren en blogberichten kunt publiceren op het internet. Wereldwijd gebruiken ruim 50 miljoen personen, bedrijven en instellingen WordPress als website- en blogplatform. E-Commerce Company is gespecialiseerd in Zoekmachine Vriendelijke Webdesign oplossingen op basis van het WordPress platform, met tientallen referentie projecten.

WordPress specialist methodiek

WordPress is uitbreidbaar met vele WordPress modules, die wij configureren en koppelen voor de Functionele en Technische eisen van uw WordPress website, inclusief Zoekmachine Optimalisatie en PHP aanpassingen. Iedere WordPress website en webshop wordt door ons bewezen en ervaren team van een grafisch designer, functioneel ontwerper, programmeur en projectleider ontwikkelt en opgeleverd, volgens de richtlijnen van de zoekmachines.

WordPress SEO analyse

Hoe gaat u uw Vindbaarheid risico’s inschatten en uitsluiten in de ontwerp fase van uw nieuwe WordPress website. Webteksten, Webtechnieken en Relevante Zoekwoorden dienen te voldoen aan de richtlijnen van Google voor een optimale vindbaarheid. Neem geen risico dat uw nieuwe WordPress website of webshop achteraf minder of niet vindbaar blijkt voor uw doelgroepen, ten gunste van uw concurrentie. Bel ons voor een WordPress second opinion of WordPress Zoekmachine Optimalisatie advies op 0413 395 460