High performance traffic webdesign

High performance traffic webdesign

De High Performance Traffic Webdesign methode van E-Commerce Company is uw garantie voor een significante en duurzame uitbreiding van uw online Vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. De websites en webwinkels die wij ontwerpen en opleveren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van Zoekmachine Vriendelijkheid en Gebruiksvriendelijkheid. Inclusief de technische en tekstuele inrichting van populaire en relevante Zoekwoorden voor uw doelgroep, razendsnelle Navigatie en Teksten volgens de Zoekmachine richtlijnen, waarbij wij aanzienlijke groei in relevante bezoekers voor onze klanten realiseren.

Interne zoekmachine (conversie trigger)

De Responsive Zoekmachine Technologie van onze eigen software technologie SiteSearch ONE voor Magento geeft (mobiele) bezoekers de gelegenheid om complete webwinkels en websites razendsnel te doorzoeken en maakt grote aantallen producten in seconden vindbaar voor bezoekers die gebruik maken van PC, Laptop, Tablet en Smartphone apparaten. Alle denkbare zoekwoorden, zoekwoord- en spelling combinaties voor uw specifieke producten worden vooraf in de zoekmachine software geïmplementeerd. SiteSearch ONE werkt als Google, maakt uw complete product aanbod in seconden vindbaar voor uw bezoekers en is volledig zelfstandig te beheren met uw bestaande Magento dashboard.

E-commerce bureau | Magento, WordPress, Seo, Conversie, Usability

Als Webdesign, Vindbaarheid- en Conversie specialist met 100+ opgeleverde webwinkel- en website projecten kan E-Commerce Company u in het gehele traject van Usability, SEO, Conversie en Web Analytics ondersteunen met bewezen methodes. Of met Zoekwoorden Onderzoek, Magento, WordPress of als u een Webshop wilt Beginnen. Voor Magento en WordPress geldt tevens dat wij alle technische en functionele ins en outs van deze systemen grondig kennen, inclusief Database, PHP, XML en PDO Technieken en Programmeertalen. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 0413 395 460

Responsive design voor Magento webshops en WordPress websites

E-Commerce Company ontwerpt en implementeert Responsive Magento webwinkels, WordPress websites en Responsive Zoekmachine Technologie oplossingen voor webwinkels en websites, die hun conversie, leads en omzet snel en duurzaam willen verhogen. Ons uitgangspunt is een snelle toename van uw bezoeker conversie, waarbij wij uw webshop en website met Responsive Design upgraden naar de actuele richtlijnen voor mobiele toepassingen.

Interne zoekmachine voor Magento en WordPress

Met een Responsive Design is de standaard Interne Zoekmachine niet responsive en vaak niet of nauwelijks zichtbaar voor mobiele bezoekers. Het is vervelend om met een piepklein toetsenbordje zoekopdrachten in te tikken. Een innovatieve en bewezen technologie voor mobiele websites is onze Interne Zoekmachine Technologie van SiteSearch ONE die uw Responsive webshop of website snel doorzoekbaar maakt. De Interne Zoekmachine Technologie maakt al uw producten in seconden vindbaar in Magento stores & WordPress sites en integreert standaard met de Magento & WordPress database.