Usability design

Usability design

Usability is de Engelse term voor gebruiksvriendelijkheid van een product of website. Usability voor een webshop of website houdt zich bezig met het gemak en de snelheid waarmee de bezoeker van uw webwinkel of website kan navigeren, zoeken, bestellen en contact leggen binnen uw webwinkel of website. De Usability standaard waarmee wij onze High Performance Traffic Webdesign oplossingen ontwerpen en implementeren gaat uit van een maximale bezoeker tevredenheid en dat de bezoeker binnen 3 klikken vindt wat hij zoekt.

Usability en conversie voor uw website

Usability gaat in onze visie over het gemak en de snelheid waarmee uw online bezoeker informatie of producten kan vinden, bestellen en gebruiken. Maximale Usability in een webwinkel of website maakt standaard onderdeel uit van onze SEO Webdesign en Interne Zoekmachine methodiek en aanpak. Usability heeft een belangrijke impact op de Conversie van uw website. Conversie betekent het omzetten van uw website bezoekers naar nieuwe klanten. Altijd zoeken wij de juiste balans tussen Zoekmachine Vriendelijkheid en Gebruiksvriendelijkheid, zodat er geen afbreukrisico is tussen Vindbaarheid en Conversie.

Usability en interne zoekmachine systemen

E-Commerce Company is leidend op het gebied van geïntegreerde (interne) zoekmachine systemen voor websites en webwinkels. E-Commerce Company analyseert, ontwerpt en definieert de complete structuur, database koppeling en lay-out van interne zoekmachine systemen voor Magento webwinkels en WordPress websites. De Responsive Zoekmachine Technologie van SiteSearch ONE geeft (mobiele) bezoekers de gelegenheid om complete webwinkels en websites razendsnel te doorzoeken en maakt producten en content in seconden vindbaar voor bezoekers die gebruik maken van de PC, Laptop, Tablet en Smartphone.