SEO sebdesign methodiek

SEO Webdesign aanpak richtlijnen van de zoekmachines

Onze SEO Webdesign aanpak betekent Zoekmachine Vriendelijk Webdesign, inclusief Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Zoekmachine Optimalisatie is het continu afstemmen van functionele, technische en tekstuele aspecten van webwinkels en websites op richtlijnen van zoekmachines als Google en Bing. De integrale SEO Webdesign aanpak is gebaseerd op de Best Practices van ons trackrecord van 100+ webwinkel- en website projecten, met een groei in bezoekers tot 50 % en meer per klantproject.

Vindbaarheid > Usability > Conversie > Web Analytics

E-Commerce Company ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt websites en webwinkels volgens ons ontwikkelprincipe Vindbaarheid > Usability > Conversie > Web Analytics. Dit betekent dat vanaf de eerste dag van het webdesign of redesign project het ontwerp optimaal is afgestemd met zoekmachine vindbaarheid en maximaal gebruiksgemak. Na oplevering kunt u de prestaties van uw nieuwe webwinkel of website met ons evalueren met een professionele Web Analytics software applicatie van Google.

SEO Webdesign voor WordPress websites en Magento webwinkels

U wilt graag zelfstandig de inhoud van uw website of webwinkel zelf beheren. Hier heeft u een Content Management Systeem (CMS) nodig. Ontwerp en realisatie van uw nieuwe Content Management Systeem dient volledig in lijn te zijn met de richtlijnen van de zoekmachines voor een optimale vindbaarheid. E-Commerce Company ontwerpt, ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt websites en webwinkels met de populaire Content Management Systemen Magento en WordPress.

Bel ons voor meer informatie op 0413 395 460