Grafisch ontwerp website

Grafisch ontwerp

De Grafische Ontwerp aanpak van E-Commerce Company verzorgt de grafische vormgeving van websites, webwinkels, banners, online formulieren en meer. Een Grafisch Ontwerp bestaat uit een lay out, ruimtelijke indeling, lettertype, kleuren, foto’s en illustraties. Op basis van de wensen van de opdrachtgever stellen wij meerdere ontwerpen voor. Voor ontwerp of redesign van websites en webwinkels werken onze Grafische Ontwerpers samen met onze collega specialisten voor Functioneel Ontwerp en Zoekmachine Optimalisatie.

Grafisch ontwerp naar online presentatie

Als het Grafisch Ontwerp is afgerond moet het ontwerp in websites, webwinkels of sociale media verwerkt worden. E-Commerce Company verzorgt de omzetting van een Grafisch Ontwerp naar een Online Ontwerp conform de hoogste eisen voor grafisch design, styling, webdesign en zoekmachine-vriendelijkheid. Op basis van onze bewezen SEO Webdesign Methodiek ontwerpen en realiseren wij effectieve webwinkels en websites, waarbij het Grafisch Ontwerp integraal onderdeel is van onze totaalaanpak voor Ontwerp, Ontwikkeling en Realisatie van webwinkels en websites.

Vindbaarheid risico’s inschatten en uitsluiten

Hoe gaat u uw vindbaarheid risico’s inschatten en uitsluiten in de ontwerp- of bouwfase van uw nieuwe of te optimaliseren webwinkel, website of webblog ? Webteksten, webtechnieken, weblinks en de functionele en tiechnische inrichting van Content Management Systemen als Magento en WordPress dienen volledig in lijn te zijn met de richtlijnen van Google voor een optimale vindbaarheid. Neem geen risico dat uw nieuwe webwinkel of website achteraf minder of niet vindbaar blijkt voor uw doelgroepen waardoor u achteraf alsnog kostbare aanpassingen moet doorvoeren. Bel ons meer informatie op 0413 395 460