Functioneel ontwerp website

Functioneel ontwerp website

De Functioneel Ontwerp aanpak van E-Commerce Company maakt het verschil of uw website of webwinkel effectief gevonden gaat en blijft worden in de zoekmachines en om uw bezoekers om te zetten in prospects of klanten. Het Functioneel Ontwerp proces van E-Commerce Company beschrijft de doelstelling, doelgroep, inhoudsopgave, producten, zoekwoorden, navigatie structuur en functies van de website of webwinkel. De Functioneel Ontwerpers van E-Commerce Company vinden de juiste balans tussen uw Zoekmachine Vriendelijkheid en Gebruiksvriendelijkheid met bewezen meerjarige resultaten.

High performance traffic website

De Functioneel Ontwerpers van E-Commerce Company hebben een meerjarig trackrecord opgebouwd in Functioneel/SEO/Usability ontwerp voor met name de populaire open source systemen Magento en WordPress. Door alle technische en functionele mogelijkheden van Magento en WordPress te combineren met het Functioneel Ontwerp van E-Commerce Company realiseren wij High Performance Traffic websites en webwinkels, die zeer effectief vindbaar zijn en blijven voor zoekmachines. Met ons ontwerp navigeren, klikken en zoeken uw website bezoekers razendsnel door uw website voor zoveel als mogelijk aanvragen en omzet.

Design en interne zoekmachine systemen

E-Commerce Company is leidend op het gebied van geïntegreerde (interne) zoekmachine systemen voor websites en webwinkels. E-Commerce Company analyseert, ontwerpt en definieert de complete structuur, database koppeling en lay-out van interne zoekmachine systemen voor Magento webwinkels en WordPress websites. De Responsive Zoekmachine Technologie van SiteSearch ONE geeft (mobiele) bezoekers de gelegenheid om complete webwinkels en websites razendsnel te doorzoeken en maakt producten en content in seconden vindbaar voor bezoekers die gebruik maken van de PC, Laptop, Tablet en Smartphone.