Design

Webdesign Bureau

Als bewezen Webdesign Bureau onderscheidt E-Commerce Company zich in de markt door E-Commerce Strategie, Technologie, Design en alle actuele richtlijnen, technieken en teksten voor Bezoeker en Zoekmachine maximaal af te stemmen en in te richten bij de start van ieder project. Hierbij combineren wij Webdesign, Magento, WordPress, SEO en Zoek- en Bestelprocessen. Met ons aantoonbaar trackrecord van 100+ Design- en Optimalisatie projecten in verveelvoudiging van organische Vindbaarheid en Conversie voor onze klanten, realiseren zij continu nieuwe aanvragen, orders, omzet en klanten.

Mobielvriendelijk Design volgens Google

Alle onderzoeken wijzen uit dat vanaf 2014 meer Smartphones en Tablets met het internet zijn verbonden dan PC’s en Laptops en dat mobiel internet verkeer de laatste jaren veelvoudig is gestegen. Met Responsive Design wordt uw Magento webwinkel, WordPress website of website volledig aangepast aan het formaat van de PC, Laptop, Tablet en Smartphone die uw bezoeker gebruikt tijdens het bezoek aan uw website of webwinkel. Hierdoor schaalt het ontwerp van uw website mee met het scherm van uw bezoeker en is uw website leesbaar voor ieder apparaat.

Zelf doen: Resonsive check van google

Mobielvriendelijkheid is een belangrijke factor in de rangschikking van Google. Dit betekent dat websites en webwinkels die onvoldoende mobielvriendelijk zijn minder hoog in de zoekresultaten komen, ten gunste van mobiel vriendelijke sites & stores.
Je kan met deze Google Mobielvriendelijke site test van Google direct en in enkele seconden je website of webwinkel online door Google laten analyseren of je site of store een mobiel vriendelijk ontwerp heeft.

RESPONSIVE DESIGN VOOR MAGENTO WEBSHOPS EN WORDPRESS WEBSITES

E-Commerce Company ontwerpt en implementeert Responsive Magento webwinkels, WordPress websites en Responsive Zoekmachine Technologie oplossingen voor webwinkels en websites, die hun conversie, leads en omzet snel en duurzaam willen verhogen. Ons uitgangspunt is een snelle toename van uw bezoeker conversie, waarbij wij uw webshop en website met Responsive Design upgraden naar de actuele richtlijnen voor mobiele toepassingen. Laat u visueel inspireren door onze Referentie Projecten.

INTERNE ZOEKMACHINE VOOR MAGENTO EN WORDPRESS

Met een Responsive Design is de standaard Interne Zoekmachine niet responsive en vaak niet of nauwelijks zichtbaar voor mobiele bezoekers. Het is vervelend om met een piepklein toetsenbordje zoekopdrachten in te tikken. Een innovatieve en bewezen technologie voor mobiele websites is onze Interne Zoekmachine Technologie van SiteSearch ONE die uw Responsive webshop of website snel doorzoekbaar maakt. De Interne Zoekmachine Technologie maakt al uw producten in seconden vindbaar in Magento stores & WordPress sites en integreert standaard met de Magento & WordPress database.