Mobile Search & Conversion Technology 

E-Commerce Company ontwerpt, implementeert en integreert Zoekmachine- en Navigatie Systemen voor Magento webwinkels en Mobile Search software oplossingen voor webshops en websites, die hun Conversie willen verhogen.

custom-testimonials

Magento™ Webshop

Magento™ Webshop Design & Development Specialist.

E-Commerce Company is bewezen en full service Magento™ Specialist voor Ontwerp en Ontwikkeling van nieuwe en complete Magento™ Webshops. Met onze resultaat gedreven Design & Development projecten op het gebied van Magento™ Search realiseren wij een duurzame groei in Vindbaarheid en Conversie voor onze Opdrachtgevers. Ons uitgangspunt is een snelle groei van uw webshop bezoeker conversie tot 100 % en meer, waarbij wij tevens uw Magento™ webshop kunnen upgraden volgens de actuele richtlijnen van de zoekmachines en voor mobiele toepassingen als Tablets en Smartphones


Magento™ SEO & Conversie Specialist pur sang

Als Vindbaarheid- en Conversie specialist met 100+ opgeleverde webwinkel- en website projecten kan E-Commerce Company u in het gehele traject van Usability, SEO en Conversie voor uw Magento™ webwinkel ondersteunen met bewezen methodes. Van Functioneel Ontwerp of Navigatie Structuur tot de technische en functionele analyse van uw Magento™ architectuur en database. Mocht u ontevreden zijn over uw Conversie of Content structuur zoals het Navigatie Menu, Zoekwoorden of URL Structuur binnen uw Magento™ platform dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een kosteloos intakegesprek.


Magento™ Technology Specialist

E-Commerce Company is Magento™ Technology specialist voor het analyseren en koppelen van nieuwe Magento™ webshop functies voor bijvoorbeeld een Google Shopping API met Magento™ of een Magento™ Upgrade Service naar Magento™ 1.9. Overweegt u uw osCommerce webshop naar Magento™ te willen migreren naar het Magento™, dan hebben wij daar meerdere referentie projecten voor beschikbaar. Bel ons voor uw directe Magento™ projectsupport, of voor een onafhankelijke en deskundige Magento™ SEO Check op ons telefoonnummer + 31 (0) 486 – 464095.

magento2wordpress2